Trädgårdsmästerskap

Vi tog rådgivning från trädgårdsmästare, hur få vår gräsöken att långsiktigt bli något hemtrevligt och med lite insynsskydd från gatan. Två äpple, ett plommon, en fläder. Denna säsong även två planteringar, typ stora rabatter, med bambu, lagerhägg och funkia. Lite rastlös, jag skulle vilja köpa massor av plantor på en gång istället för att vänta några säsonger…

5 tankar på “Trädgårdsmästerskap

    1. carlssonkarlsson Inläggets författare

      Hej, avsomnad blogg… och avdomnat trädgårdsintresse! Rådjuren och hararna ser till att det inte är så mycket framsteg som sker med träd och buskar, hopplöst irriterande! Tillåmed tomatplantor är det något odjur som smaskar på. Så, det mesta ser ut som det gjorde vid planteringen, några lavendel som trivs, funkia som denna säsong verkar vilja börja ta över. Annars är det gräslök som är överlevaren, hahaha!

      Gilla

      Svara
      1. jagborhär

        Ja i alla fall jag har en romantiserad bild av hur det skulle vara att ha trädgård, men det är ju verkligheten en annan. Vad otroligt surt att slåss mot såna skadedjur, hur gulliga de än är. Såg på instagram att yogagirl fått till ett speciellt staket som skyddar, det kanske vore nått. Men säkert dyrt istället. Lavendel och gräslök är ju inte fy skam heller!

        Gilla

Lämna en kommentar